http://www.ayakligazete.com.tr/haber/suskunlar_da_beni_vur_anne_firtinasi.htm
الرابط الاصلي للخبر
ترجمة الخبر بالعربي
الخبر بيقول ان الحلقة23 والتي اذيعت امس حاظت بنسبه مشاهدة عاليه ياارب كدا دايما ومتقلش المشاهدة ابدا لمسلسنا رابط الخبرر
الخبر بالتركي
SUSKUNLAR'DA ’’BENİ VUR ANNE’’ FIRTINASI
Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı geceye damgasını vurdu.
19.10.2012 11:56:00
Show Tv’de yayınlanan Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı geceye damgasını vurdu.
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan sıradışı konusu ile büyük izleyici kitlesine sahip olan Suskunlar dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölümündeki Ahmet Kaya şarkısı izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'Suskunlar' dizisi Ahmet Kaya şarkılarını dizide kullanmaya devam edeceğe benziyor.
İşte sosyal medyada yer alan bazı tweetler:
BeynimYaziyo
Ahmet kaya'da sarkilarini suskunlar icin yapmis resmen.
Burak Sağyaşar
#suskunlar yine son dakika patlattı Ahmet Kaya'yı
Hatice İŞCEN
#izinveremem, oysa ben bu gece yüreğim elimde sana bir sırrımı söyleyecektim, o memrmi içimi delmeseydi eğer seni alıp götürecektim....
Ece Ünye ?
Sabah oldu servise biniyorum ama hala SUSKUNLAR etkisindeyim şimdi sınıfta başkasının SUSKUNLAR'ı anlatmasına #izinveremem
çağla baştımar
Ahmet Kaya #Suskunlar böle diziye efsane yakışır. #izinveremem
Selçuk Oda ?
Beni vur... Beni onlara verme... #izinveremem
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
الرابط الاصلي للخبر
ترجمة الخبر بالعربي
الخبر بيقول ان الحلقة23 والتي اذيعت امس حاظت بنسبه مشاهدة عاليه ياارب كدا دايما ومتقلش المشاهدة ابدا لمسلسنا رابط الخبرر
الخبر بالتركي
SUSKUNLAR'DA ’’BENİ VUR ANNE’’ FIRTINASI
Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı geceye damgasını vurdu.
19.10.2012 11:56:00
Show Tv’de yayınlanan Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı geceye damgasını vurdu.
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan sıradışı konusu ile büyük izleyici kitlesine sahip olan Suskunlar dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölümündeki Ahmet Kaya şarkısı izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'Suskunlar' dizisi Ahmet Kaya şarkılarını dizide kullanmaya devam edeceğe benziyor.
İşte sosyal medyada yer alan bazı tweetler:
BeynimYaziyo
Ahmet kaya'da sarkilarini suskunlar icin yapmis resmen.
Burak Sağyaşar
#suskunlar yine son dakika patlattı Ahmet Kaya'yı
Hatice İŞCEN
#izinveremem, oysa ben bu gece yüreğim elimde sana bir sırrımı söyleyecektim, o memrmi içimi delmeseydi eğer seni alıp götürecektim....
Ece Ünye ?
Sabah oldu servise biniyorum ama hala SUSKUNLAR etkisindeyim şimdi sınıfta başkasının SUSKUNLAR'ı anlatmasına #izinveremem
çağla baştımar
Ahmet Kaya #Suskunlar böle diziye efsane yakışır. #izinveremem
Selçuk Oda ?
Beni vur... Beni onlara verme... #izinveremem
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
الأحد فبراير 18, 2018 10:05 pm من طرف sarahmuratagha
» murat yildirim biography
الأربعاء فبراير 14, 2018 10:13 am من طرف sarahmuratagha
» حلقة كوميدية بعنوان Patron kim ?
الأحد فبراير 11, 2018 7:15 pm من طرف sarahmuratagha
» صور لقاء مراد مع مجله المرأة اليونانية
الأربعاء نوفمبر 29, 2017 2:18 pm من طرف sarahmuratagha
» ظهور جديد لمراد يلدريم بورتشين تيرزيوجلو..تفاصيل جميله بالداخل
الإثنين سبتمبر 04, 2017 1:30 pm من طرف sarahmuratagha
» لقاء جريده الصباح التركيه مع مراد يلدريم و ايمان الباني
السبت مايو 13, 2017 8:09 pm من طرف sarahmuratagha
» العشق الاسودج3