http://televizyongazetesi.com/suskunlarin-yeni-oyuncusu-dizisini-oyle-bir-ovdu-ki_6_57989
رابط الخبر الاصلي
الخبر بالتركي
Suskunlar'ın yeni oyuncusu dizisini öyle bir övdü ki
Oyuncu Pelin Akil, Nisan karakteriyle 'Suskunlar' ailesinin üyesi oldu.
Show TV'de yeni sezon bölümleri büyük bir merakla beklenen dizinin yeni ismi Pelin Akil, Hürriyet'e konuştu.
Akil, "Bu işe dahil oldum diye söylemiyorum; proje için teklif gelmeden, hatta öyle bir olasılık aklımın köşesinden dahi geçmezken bile diziyi hayranlıkla takip ediyordum" diye konuştu.
Suskunlar dizisinin şu anda yayınlanan diziler arasında en iyilerinden birisi olduğunu anlatan Pelin Akil, "Özellikle görsellik açısından ele alınırsa, yayınlanmış ve yayınlanmakta olan en sıra dışı iş..." diyor.
ترجمة الخبر
Pelin Akil أحدث المنضمين لكاست مسلسل الصامتون فى الموسم الثانى تتحدث و تقول " لم أتخيل أبدآ ان اكون جزء من كاست مسلسل الصامتون كنت دائمآ اشاهد العمل كمعجبه فقط "
" مسلسل الصامتون من أفضل الأعمال التى تعرض حاليآ خصوصآ من حيث طريقه التصوير انه أفضل عمل يعرض حاليآ و يذاع " ..
رابط الخبر الاصلي
الخبر بالتركي
Suskunlar'ın yeni oyuncusu dizisini öyle bir övdü ki
Oyuncu Pelin Akil, Nisan karakteriyle 'Suskunlar' ailesinin üyesi oldu.
Show TV'de yeni sezon bölümleri büyük bir merakla beklenen dizinin yeni ismi Pelin Akil, Hürriyet'e konuştu.
Akil, "Bu işe dahil oldum diye söylemiyorum; proje için teklif gelmeden, hatta öyle bir olasılık aklımın köşesinden dahi geçmezken bile diziyi hayranlıkla takip ediyordum" diye konuştu.
Suskunlar dizisinin şu anda yayınlanan diziler arasında en iyilerinden birisi olduğunu anlatan Pelin Akil, "Özellikle görsellik açısından ele alınırsa, yayınlanmış ve yayınlanmakta olan en sıra dışı iş..." diyor.
ترجمة الخبر
Pelin Akil أحدث المنضمين لكاست مسلسل الصامتون فى الموسم الثانى تتحدث و تقول " لم أتخيل أبدآ ان اكون جزء من كاست مسلسل الصامتون كنت دائمآ اشاهد العمل كمعجبه فقط "
" مسلسل الصامتون من أفضل الأعمال التى تعرض حاليآ خصوصآ من حيث طريقه التصوير انه أفضل عمل يعرض حاليآ و يذاع " ..
الأحد فبراير 18, 2018 10:05 pm من طرف sarahmuratagha
» murat yildirim biography
الأربعاء فبراير 14, 2018 10:13 am من طرف sarahmuratagha
» حلقة كوميدية بعنوان Patron kim ?
الأحد فبراير 11, 2018 7:15 pm من طرف sarahmuratagha
» صور لقاء مراد مع مجله المرأة اليونانية
الأربعاء نوفمبر 29, 2017 2:18 pm من طرف sarahmuratagha
» ظهور جديد لمراد يلدريم بورتشين تيرزيوجلو..تفاصيل جميله بالداخل
الإثنين سبتمبر 04, 2017 1:30 pm من طرف sarahmuratagha
» لقاء جريده الصباح التركيه مع مراد يلدريم و ايمان الباني
السبت مايو 13, 2017 8:09 pm من طرف sarahmuratagha
» العشق الاسودج3